Tusentals svenska män har provat

ÄT DETTA VARJE DAG FÖR EN SUND PROSTATA

Förlorar du nattsömn på grund av täta toalettbesök?

Hos de flesta män kommer prostatakörteln att börja växa med åldern. Tillväxten i sig är ofarlig, men kan i många fall orsaka urineringsproblem. Tillståndet är känt som godartad prostataförstoring. För vissa män är problemen så stora att de väljer att söka hjälp.

Faktum är att så många som hälften av alla svenska män över 60 år upplever åldersrelaterade problem med sin prostata. Undersökningar visar också att problemen blir värre med åldern.

Så många som 8 av 10 män över 75 år har symtom på förstorad prostata, som bland annat innefattar täta toalettbesök, långsammare urinering och svagare stråle.

ProstarOn® förändrade allt och nu sover jag gott igen

Att inte kunna sova upplevde jag som ett problem

Det berättar Arne Thuresson från Åmål när vi pratar med honom i telefon om ProstarOn®

Nu sover jag hela natten, tack vare ProstarOn®

För ett par år sedan upptäckte jag att jag måste gå på toaletten oftare, även på natten, för att kissa. Eftersom jag redan var kund hos NaturaMed Pharma på ett annat kosttillskott, hade jag läst om ProstarOn® och bestämde mig för att prova det. Jag har inte ångrat mig, efter ca 2-3 månaders användning märkte jag en stor förbättring och nu sover jag hela natten igen.

En man med många intressen

Arne och numera pensionär använder sin fritid till att vårda sina intressen som trav, hästar och bowling. Både hästarna och bowlingen är intressen som ger en stor gemenskap med andra likasinnade. Hockey också är ett stort intresse och laget han håller på är Färjestad.

Vad innehåller detta kosttillskott?

ProstarOn® tillverkas i Norge, och innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser, inklusive linfrö som bidrar till en normal prostata hos vuxna män.

Dessutom innehåller ProstarOn® mjölkörtextrakt, granatäpple, lykopen, samt aktiva verkningsämnen från vitaminer och mineraler.

 • Linfröextrakt bidrar till normal prostatafunktion
 • Mjölkörtextrakt bidrar till urinvägarnas normala funktion
 • Zink bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet
 • Zink, selen, folat och vitamin B6 bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Zink och selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
 • Folat och vitamin B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning
 • Vitamin B6 kan hjälpa för normal energiomsättning och bidrar till att reglera hormonaktiviteten

VIKTIG INFORMATION FÖR ALLA MÄN!
Upplever du problem med din prostata bör du uppsöka läkare. Alla män, unga som äldre, bör gå på en rutinmässiga underlivskontroller. En enkel undersökning kan visa om symtomen beror på en allvarlig sjukdom. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost, och ska inte användas istället för medicinering och/eller behandling.

Varför använda detta kosttillskott?

Har abonnerat på ProstarOn sedan 2010
Kari Teeri från Vantaa, är 73 år och har abonnerat på ProstarOn® sedan 2010. ProstarOn® har hjälpt honom mycket, nu behöver han inte gå på toaletten på natten och han har inte längre något efterdropp. Kari har använt ProstarOn® i många år och nu klarar han sig inte utan det.


ProstarOn® fungerar – det fick han uppleva på en bilresa
Kari har verkligen fått bevis på att ProstaOn® hjälper. För en tid sedan körde han och en kompis till Lappland. Bilresan varade i 11 timmar och de stannade och rastade var fjärde timme. Under hela den tiden behövde Kari inte gå på toaletten en enda gång, tack vare ProstarOn®. Men hans kompis var däremot på toaletten flera gånger.

Forskarna i EU:s expertpanel (EFSA) har analyserat ett antal studier, och har dokumenterat att rätt mängd linfrö bidrar till normal prostatafunktion.

Nu har tusentals svenska män upptäckt ProstarOn®. Detta är ett tillskott som innehåller den perfekta mängden linfrö för normal prostatafunktion. Dessutom innehåller det bland annat zink för normala testosteronnivåer och vitamin B6 för att minska trötthet och utmattning.

Det många tusen män särskilt uppskattar är att det innehåller naturliga ingredienser. Det mycket hälsofrämjande innehållet kommer från bl.a. granatäppleextrakt, mjölkörtextrakt och bockhornsfröextrakt.

Det är sammansättningen av innehållet och den snabba effekten som gör att svenska män nu rensar produkten från hyllorna.

Linfröextrakt bidrar till normal prostatafunktion.

VIKTIG INFORMATION FÖR ALLA MÄN!
Upplever du problem med din prostata bör du uppsöka läkare. Alla män, unga som äldre, bör gå på rutinmässig underlivskontroll. En enkel undersökning kan visa om symtomen beror på en allvarlig sjukdom. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost, och ska inte användas istället för medicinering och/eller behandling.

ProstarOn® har lindrat mina prostataproblem


Sven Eneman från Uppsala är mycket nöjd med ProstarOn®
ProstarOn har lindrat mina prostabesvär, och jag kan verkligen rekommendera andra som kämpar med samma sak att prova.


Praktiskt med abonnemang
Jag tycker att det är praktiskt med ett abonnemang och att få mina kosttillskott direkt till min brevlåda. Kundservice är alltid tillmötesgående på telefon, och personalen är mycket kunnig.

Vad är orsaken till förstorad prostata?

Det är osäkert vad som får prostatakörteln att växa, men hormonella förändringar kan spela in.

Förekomst av godartad prostataförstoring

Enligt forskning kommer cirka 25 % av män mellan 50 och 60 år att uppleva problem till följd av godartad prostataförstoring. Detsamma kommer 50 % av alla män över 60 år, liksom 80 % av alla män över 75 år att göra.

Är godartad prostataförstoring farligt?

Hos de flesta män kommer prostatakörteln att börja växa med åldern. Att prostatakörteln blir större är i sig ofarligt, men i vissa fall kan det leda till olika urineringsproblem. För vissa män är problemen så stora att de väljer att söka hjälp. Det är alltid viktigt att kontakta läkare för att utesluta allvarlig sjukdom.

Vad kan man göra åt en förstorad prostata?

Många män upplever goda effekter av naturliga kosttillskott, som till exempel ProstarOn®, i samband med besvär orsakade av en förstorad prostata.

En om dagen för en sund prostata


ProstarOn® har utvecklats för dig som vill upprätthålla en normal prostata, och tusentals svenska män har gläjde av ProstarOn® varje dag.

Vilka är symtomen på förstorad prostata?

Du kan uppleva några av dessa symtom om du har en förstorad prostatakörtel:

 • Täta toalettbesök
 • Starkt behov att kissa
 • Svagare stråle
 • Känslan av att blåsan aldrig är helt tom
 • Måste ofta upp på natten för att kissa
 • Känslan att det är svårare att hålla sig
 • Efterdropp och urinläckage

ProstarOn® har utvecklats för dig som vill upprätthålla en normal prostata, och tusentals svenska män har glädje av ProstarOn® varje dag.

Fortsätt inte med ett liv som präglas av dålig sömn, täta toalettbesök, urinering och andra problem i samband med en förstorad prostata. Gör som tusentals andra svenska män och prova ProstarOn® gratis* i hela 30 dagar!

INBJUDAN

Prova ProstarOn GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova ProstarOn GRATIS* i 30 dagar!