Om oss

NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AB har mer än 30 års erfarenhet av kosttillskott, och vi är en av de främsta aktörerna i Norden inom vårt område.

Sedan 1992 har över två miljoner kunder valt att ta hand om sin hälsa med NaturaMed Pharma-produkter. Alla våra kosttillskott är producerade i Norge och är gjorda av de finaste, renaste och mest naturliga ingredienserna som marknaden kan erbjuda. När du köper kosttillskott direkt från oss slipper vi dyra mellanhänder och kan därför hålla låga priser trots höga kvalitetskrav.

2020 blev NaturaMed Pharma en del av Vision Healthcare Nordic och webbutiken VitaminExpress. För dig som kund innebär det ännu fler fördelar.

Lättillgänglig kundservice

Vi finns här för dig! Om du har en fråga om våra produkter eller om ditt eget abonnemang, ring oss. Du når oss på telefonnummer 054-52 25 40 måndag till fredag 08.00-16.30 (sommartid 08.00-15.00). Vi svarar snabbt och strävar efter att ge dig den bästa kundservicen.

Du kan också skicka e-post till [email protected] om du föredrar det.

Få spännande fördelar som kund hos Vision Healthcare Nordic

Som kund hos oss, kan du också ta del av fördelsprogrammet PLUS, som innebär möjlighet att vinna fina priser, få fina gåvor och förmånliga erbjudanden.

INBJUDAN

Prova ProstarOn GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova ProstarOn GRATIS* i 30 dagar!