Om oss

NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AB har mer än 30 års erfarenhet av kosttillskott, och vi är en av de främsta aktörerna i Norden inom vårt område.

Sedan 1992 har över två miljoner kunder valt att ta hand om sin hälsa med NaturaMed Pharma-produkter. Alla våra kosttillskott är producerade i Norge och är gjorda av de finaste, renaste och mest naturliga ingredienserna som marknaden kan erbjuda. När du köper kosttillskott direkt från oss slipper vi dyra mellanhänder och kan därför hålla låga priser trots höga kvalitetskrav.

Lättillgänglig kundservice

Vi finns här för dig! Om du har en fråga om våra produkter eller om ditt eget abonnemang, ring oss. Du når oss på telefonnummer 054-52 25 40 måndag till fredag 08.00-16.30. Vi svarar snabbt och strävar efter att ge dig den bästa kundservicen.

Du kan också skicka e-post till [email protected] om du föredrar det.

Få spännande fördelar som kund hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic

Som kund hos NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordic kan du även ta del av förmånsprogrammet Plus som innehåller möjlighet att vinna fina priser, inbjudningar till fina resor och förmånliga erbjudanden.

Bland annat drar vi fyra lyckliga vinnare om året bland våra aktiva abonnenter som får ett presentkort värt 10 000 kr! Vem vet, kanske är du den lyckliga nästa gång?

INBJUDAN

Prova ProstarOn GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova ProstarOn GRATIS* i 30 dagar!